Vandaag is de dag!

Vandaag is de dag!

Vandaag is Muziek bij de Buren!

Het weer is goed, en wij zijn er allemaal klaar voor. Kom vooral langs bij de vele huiskamers die vandaag open staan en podium bieden aan toffe artiesten! Wandel of fiets lekker door Zwolle heen, en kom vooral een kijkje nemen bij de opening om 12u00 in Jachthaven de Hanze, Holtenbroekerdijk 42 om de dag mee te starten!

Programmakranten zijn de hele dag af te halen bij iedere deelnemende huiskamer.

Check het programma hier  online en voor mobiel kan je het schema hier bekijken. Wil je meer informatie over de artiesten die vandaag optreden? Bij deze de artiestenpagina!
Wij willen iedereen heel veel plezier wensen, we gaan samen genieten!

Groet,
de organisatie!

 

PS: Vanavond hebben we een te gekke afterparty bij Hedon, vanaf 18.00u met maar liefst 5 bands die vandaag ook in de huiskamers spelen, daarbij opent de Bigband Joint Venture en draait DJ Stephan de hele avond aan elkaar!

Alles is vandaag gratis toegankelijk!